Drieklapper voor ZVC Solona Ranst

Gianni Moulaert

Vooraleer we met z’n allen op een verdiende vakantie vertrekken stelde Solona het voorbije weekend 3 nieuwe spelers voor.

De eerste in het rijtje is doelman Gianni Moulaert. Deze 21-jarige Ranstenaar verving Michael en Jan tijdens de 3 oefenwedstrijden en wist de technische staf te overtuigen. Gianni kreeg zijn opleiding bij FT Antwerpen en zal de strijd aangaan voor een plaats tussen de palen.

Jordi Briales

Jordi Briales Y Garcia is de volgende die zijn handtekening zette bij Solona Ranst. Jordi kreeg zijn jeugdopleiding bij Ternesse Wommelgem, speelt nu bij KFC Ranst en deed zaalvoetbal-ervaring op bij TS Wommelgem.

Samir Amajoud

Als klap op de vuurpijl trok ZVC Solona Ranst Samir Amajoud aan. Amajoud speelde vorig seizoen voor Futsal Besiktas Gent waarmee hij knap 3e eindigde en hij 34(!!) doelpunten scoorde. Goed voor een 2e plaats in de topschuttersstand. Samir genoot interesse vanuit 1e en 2e nationale, maar koos voor de ambitieuze en familiale sfeer bij ZVC Solona Ranst.

Samen met Vincent Van Dyck zijn dit de nieuwe spelers die volgend seizoen te bewonderen zijn in het geel-blauwe shirt van Ranst.