Aanvang seizoen 2018-2019

De kop is eraf, de selecties zijn rond, de eerste trainingen zijn begonnen en onze supportersclub Jong- Solona is er klaar voor.

Het nieuwe seizoen staat eindelijk weer voor de  deur. Tijdens de jaarlijkse persbabbel in mei, werd er door het bestuur al aangegeven dat er veel werk verricht moest worden richting het nieuwe seizoen. Het bestuur is nog de laatste inspanningen aan het verrichten, maar beide teams zijn zich al volop aan het klaarstomen. De eerste trainingen zijn achter de rug en de late vakantiegangers hebben een individueel trainingsschema meegekregen.

Voor beide teams zijn de tegenstanders al bekend, de data nog niet, en het belooft een plezant, uitdagend seizoen te worden. Zodra de kalenders met data bekend zijn, vind je deze op onze website terug.

ZVC Solona Ranst, de Goddelijke Kanaries, is een begrip, is een groep vrienden en leeft in Ranst en ver daarbuiten. Dit al sinds vele jaren en wij als bestuur vinden het geweldig om te zien dat het blijft leven.
Heel Solona zal er klaar voor zijn om op de vrijdagavonden te knallen, zowel op als naast het veld. Langs deze weg willen we onze sponsors bedanken en ook onze Jong-Solona-supportersclub. Zij hebben weer wat nieuwe dingen in petto om onze jongens naar de overwinning te schreeuwen! En zeg zelf: welke zaalvoetbalclub in België heeft zo’n aanhang?!

Wij tellen af naar de eerste speeldag!
Hou onze website in de gaten!

Sportieve groeten van jullie voorzitter,
David Van Kiel